ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה. מדעי בעלי החיים והווטרינריה

באנר
מיקום: 
https://huji.zoom.us/j/83331203071?pwd=SHhXeW9yYVpoUkQ3TjdFVWtHM2RBZz09
תאריך: 
ב', 24/05/202118:00-19:00
מרצה: 
ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה: פרופ' צבי חיוקה - יו"ר החוג, גב' גילי אבידור גפני. מדעי בעלי החיים והווטרינריה: פרופ' צבי רוט - יו"ר החוג

 

ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה החוג מקנה לבוגריו ידע הדרוש על מנת להוביל פרויקטים מדעיים חדשניים בנושאים מגוונים לייצור ועיבוד מזון, בטיחות מזון, שימור מזון, חישת מזון, הקשר בין תזונה לתחלואה, תזונה והזדקנות, ותגובות פיזיולוגיות לחסרים תזונתיים שונים. בוגרי החוג משתלבים במחקר ופיתוח בתעשיות ביוטכנולוגיות ובמערכת האקדמית.

 

מדעי בעלי החיים והווטרינריה הלימודים מתקיימים בהנחיית מורי החוג מהמחלקה לבע"ח ו/או מבית הספר לווטרינריה. המחקר כולל אופי יישומי ובסיסי כאחד.
תחומי המחקר כוללים: שיפור וייעול היצרנות תוך שמירה על רווחת בעלי חיים, מחלות ותרופות של חיות משק, חיות מחמד ובעלי כנף, מחקר בתחום בריאות הציבור, פיתוח מודלים לחקר מחלות, מנגנוני פעולה ובקרה ברמת התא, הרקמה ובע"ח, אמבריולוגיה ותאי גזע, פרזיטולוגיה ומיקרוביום.